Tavoittelemme tässä kehitystasossa ymmärrystä rakkauden energiavirrasta

August 27, 2021

Aloitit olemassaolosi ihan vain olemalla esimerkiksi kivenä, ilmana tai nesteenä. Etenit kasvamaan ja mukautumaan ympäristöösi kasveina ja eläiminä. Lopulta sinuun integroitiin henki ja tulit tietoiseksi itsestäsi, siis älykäs äärettömyys tuli tietoiseksi itsestään.

Itsetietoisuuden kehitystaso, jota tällä hetkellä elämme, päättyy Maapallolla.

Kokemamme erillisyys muista ihmisistä ja ympäröivästä luonnosta on tapa älykkäälle äärettömyydelle ymmärtää millaisen valinnan se tekee kyseisessä tilanteessa. Tavoitteena on tehdä valinta positiivisen altruismin ja negatiivisen itsekkyyden polun välillä. Me opetamme vain positiivista polkua.

Positiivisella polulla tavoitteemme on oppia elämään rakkaudessa eli ymmärryksessä. 

Rakkaus on värittynyt synonyymi älykkäälle energialle. Älykäs energia taas on maailmamme luova voima, liike-energia, joka luo, muuntaa ja tuhoaa kaiken mitä on. Tämä energia virtaa jatkuvasti energiakeskuksiimme, jotka muuntavat energian kokemukseksi. Hetki hetkeltä.

Tavoittelemme siis tietoisuuden tilaa, jossa heräämme todelliseen luontoomme ja ryhdymme elämään sen mukaisesti: olemme samanaikaisesti sekä tarkasteleva oppiva älykäs äärettömyys että tarkasteltavaa luova älykäs energia.

Tunne tämä energia sisälläsi. Tunne älykäs äärettömyys sydämessäsi.

Teoria on vain sanoja ruudulla, kunnes oivallat oman kokemuksesi kautta jotain itse. Jotta voi uskoa, on ensin pidettävä mieli avoimena ja uskallettava ottaa askel tuntemattomaan.

Olavi Uusivirtaa lainataksemme: “Älä usko mitään mitä mä sanon. Sä näet jos katsot!”

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia