On vain yksi tietoinen äärettömyys

August 27, 2021

Olemme kaikki yhtä ja samaa tietoisuutta. Me kutsumme tätä tietoisuutta älykkääksi äärettömyydeksi. Jotkut kutsuvat sitä universumiksi, luojaksi tai jumalaksi.

Älykäs äärettömyys sisältää kaiken mitä voit ikinä kuvitella. Kaikki asiat, kaikki ajatukset, kaikki olennot, kaikki tunteet, kaikki tapahtumat, kaikki ulottuvuudet, kaikki mahdollisuudet ja kaikki universumit. Ad infinitum.

Älykäs äärettömyys on energiaa potentiaalissa.

Kun tämä äärettömyys tuli tietoiseksi, se ei ymmärtänyt itseään, koska ei ollut mitään mihin verrata. Siten äärettömyys päätti oppia tuntemaan itsensä. Tämän toteuttamiseksi se keskitti itsestään tietoista liike-energiaa, jota kutsumme älykkääksi energiaksi, logokseksi tai rakkaudeksi. 

Tämä itsensä tunteminen on kaiken tarkoitus. Siksi monissa traditioissa puhutaan, että rakkaus on elämän tarkoitus ja vastaus kaikkeen.

Älykäs energia on luovaa liike-energiaa.

Äärettömyyden kokemusten laajentamiseksi älykäs energia on liikkunut yhä monimutkaisemmilla tavoilla. Omalla kohdallamme tämä on johtanut niin moniin tietoisuutta peittäviin kerrostumiin, että olemme unohtaneet oman todellisen luontomme. 

Fyysinen materia on älykkään energian luoma peilikuva.

Koko ulkopuolinen maailmamme on vain peilikuva sisäisessä maailmassamme myllertävästä älykkäästä energiasta. Tämän illuusion tarkoituksena on opettaa meitä tekemään valinta altruismin ja itsekkyyden välillä. Siis heräämään todelliseen luontoomme.

Katso ympärillesi ja koe, kun itse äärettömyys katsoo itseään peiliin.


Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia