LoO Sessio 8: Mitä UFO-kontaktit ovat?

September 11, 2021

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

Miksi juuri sinä opiskelet Ykseyden lakia?

“Jos haluatte, miettikää polkua, jonka elämänkokemuskompleksinne on kulkenut. Miettikää sattumia ja outoja olosuhteita, joiden avulla yksi asia virtasi seuraavaan. Miettikää tätä hyvin. Jokainen olento tulee vastaanottamaan tilaisuudet, joita hän tarvitsee. Tälle tietolähdeolemukselle ei ole käyttötarkoituksia kaikilla teidän kansojen keskuudessa etsivillä heidän elämänkokemuskomplekseissaan. Siten mainostus on yleistä eikä suunniteltu osoittamaan etsimään mitään tiettyä materiaalia, vaan pelkästään vihjailemaan illuusion noumenaalisesta näkökulmasta.” Ra 8.2

Sattuma johtaa toiseen, ajaudumme polullamme oikean tiedon äärelle. LoO ei ole kaikille, ei ole syytä tuputtaa.

Mitä UFO-kontaktit ovat?

Ensimmäinen mahdollisuus: Konfederaatio tekee ajatusmuotoina ilmestymistä, mutta itse toteavat sen aiheuttavan ei haluttuja vääristymiä, joten mieli-mieli-telepaattinen yhteys on paras.

Toinen mahdollisuus: Orion yrittää päästä karanteenin läpi ja myös ajatusmuotoina yksi ajatus mielessä: valloitus. He etsivät heidän kanssaan resonoivia ihmisiä, eli itsekkyyden polulla jo olevia tai siihen taipuvaisia. Sitten he alistavat heidän hierarkiaansa, ja sitten auttavat orjuuttamaan ei-eliitin.

Kolmas tapaus: Satunnainen turisti, ei Orion eikä Konfederaatio, esimerkkinä Pascagoulan abduktio 1973. Kyse oli 3. tiheyden kehittyneestä sivilisaatiosta Sirius-galaksista. He tulivat karanteenin läpi täysin viattomasti sattumanvaraisessa laskeutumisessa. He käyttivät kaapatun henkilön elämänkokemusta ja keskittyivät erityisesti sotaan, tavoitteenaan oppia asioita Ykseyden ymmärtämiseksi.

“Miettikää rotua, joka katsoo elokuvaa. Se kokee tarinan ja samaistuu päähenkilön tunteiden, näkökulmien ja kokemusten kanssa.” Ra 8.6

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia