LoO Sessio 76: Tarot karttana arkkityyppiseen mieleen

September 29, 2022

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

Tarot on järjestelmä arkkityyppisen mielen opiskeluun

“Tämän tutkimuksen ja ennustamisen järjestelmän alkuperä on kaksiosainen. Ensinnäkin on se vaikutus, joka tullen vääristyneessä muodossa niiltä, jotka olivat pappeja pyrkimässä opettamaan Ykseyden lakia Egyptissä, antoi muodon ymmärrykselle, jos annatte anteeksi harhaanjohtavan nimityksen, jonka he olivat vastaanottaneet. Nämä muodot sitten tehtiin säännölliseksi osaksi initioitavan oppimis/opettamista. Toinen vaikutus on se niiltä olennoilta mailta, joita kutsutte nimillä Ur, Kaldea ja Mesopotamia, jotka vanhastaan olivat vastaanottaneet, sanoisimmeko, taivaisiin liittyvän datan, kuten he sitä kutsuvat. Siten kohtaamme kaksi ennustamisen menetelmää sulatettuna yhdeksi epätasaisella tuloksella; astrologia, kuten kutsutte sitä, ja ensiksi mainittu yhdistettynä ehdottamaan mitä voisitte kutsua yhdenmukaisuuksiksi, jotka ovat tyypillisiä vääristymistä, joita voitte nähdä yrittäessänne tarkastella arkkityyppejä.” Ra 76.6

Tarot, jonka tunnemme tänä päivänä, on Ran väitteen mukaan yhdistelmä kahta alkuperää. Ensimmäinen alkuperä on Ra itse. Ra opetti arkkityyppejä telepaattisesti ykseyttä opettaville papeille muinaisessa Egyptissä, jotka käänsivät tämän ymmärryksen ymmärrettäväksi symbologiaksi ja loi toisen osan tarotista. Toinen alkuperä on sumerialaisilta, jotka olivat vastaanottaneet astrologiaan liittyvää informaatiota ja luoneet oman järjestelmänsä.

“Me Rasta olemme Ykseyden lain nöyriä viestintuojia. Etsimme opettaa/oppia tätä yhtä lakia. Egyptiläisen opetus/oppimisen avaruus/ajan aikana työskentelimme tuodaksemme mielikompleksin, kehokompleksin ja henkikompleksin initioituun tilaan, jossa olento voisi muodostaa yhteyden älykkääseen energiaan ja siten tulla itse opettajaksi/oppijaksi, jotta parantuminen ja tutkimuksen hedelmät voitaisiin tarjota kaikille. Mielen juurien tutkimus on osa mielikompleksin elävöittämistä ja, kuten olemme todenneet, arkkityyppiseksi kutsutun mielten juurien osan perusteellinen tutkimus on mielenkiintoinen ja tarpeellinen osa prosessia kokonaisuudessaan.” Ra 76.8

Ran opettama tarot on järjestelmä mielen puun juurien eli syvän mielen tason nimeltä arkkityyppinen mieli tutkimiseen. Arkkityyppinen mieli on mielen osa, joka sijaitsee kosmisen mielen eli logoksen sisällä tai päällä, ja planetaarisen mielen alla. Se on ominainen kullekin aurinkokunnalle ja siten venukselta ponnistanut Ra jakaa kanssamme saman arkkityyppisen mielen.

Adepteille Ra suosittelee vahvasti arkkityyppisen mielen opiskelua.

“On tarkoituksenmukaista opiskella syvästi yhtä muotoa  arkkityyppisen mielen  rakennetusta ja organisoidusta vääristymästä saapuakseen asemaan kykeneväiseksi tulemaan ja kokemaan arkkityyppejä tahdosta. Teillä on kolme perus vaihtoehtoa. Voitte valita astrologian, kaksitoista merkkiä, kuten kutsutte näitä osia planeettanne energiaverkosta ja mitä on kutsuttu kymmeneksi planeetaksi. Voitte valita tarotin ja sen kaksikymmentäkaksi, niin sanotun suuren arkanan. Voitte valita opiskella niin sanottua elämänpuuta ja sen kymmentä sefirotia ja kahtakymmentäkahta suhdetta asemien välillä.” Ra 76.9

Ra suosittelee tutkimaan jokaista osa-aluetta ei harrastelijana, vaan sellaisena, joka etsii koetinkivea, joka etsii magneetin vetoa. Yksi näistä vaihtoehdoista tulee olemaan houkuttelevampi etsijälle. Sitten etsijä tutkii arkkityyppistä mieltä yhtä järjestelmää hyödyntäen. Ajanjakson jälkeen, kun yksi alue hanskataan kunnolla, etsijä voi pohtia tärkeämpää askelta: Astua kirjoitetun tuolle puolen ja ilmaista uniikilla tavalla sen ymmärrystä arkkityyppisestä mielestä.

Nopea kolmas tiheys on tietoisuuden kehityksen keskipiste

“Valinnan johdannon täytyy kattaa perustuksen valamisen, illuusion perustamisen ja elinkelpoisuuden sille, joka voidaan tehdä henkisesti elinkelpoiseksi. Loput tiheydet ovat jatkuvaa valinnan jalostamista. Tämä on myös suuresti pidennetty, kuten käyttäisitte termiä. Valinta on, kuten sanoitte, hetken työtä, mutta samalla akseli, jonka ympäri luomakunta kääntyy.” Ra 76.16

Ensimmäinen tiheys on ajatonta olemista. Täydellistä ajattomuutta. Ensimmäisen tiheyden pituutta on mahdotonta arvioida. Rakennettuun avaruus/aikaan siirryttäessä ensimmäinen tiheys loi sillan avaruus/ajan ja aika/avaruuden välillä 2 miljardiksi vuodeksi.

Toinen tiheys on kasvua ja liikettä. Täydellistä tohinaa. Toinen tiheys Maapallolla kesti noin 4,6 miljardia vuotta.

Kolmas tiheys on valinta. Valinta, jonka ympärille luomakunta kääntyy. Valinta, joka määrittelee tulevat tiheydet. Kolmas tiheys Maapallolla kesti noin 75 000 vuotta. Siis pelkkä silmänräpäys kokonaisuudessa.

Ra kertoo, että on muualla vastaavissa järjestelmissä aikasuhteet ovat samansuuntaiset, mutta että absoluuttisesti kolmanteen tiheyteen annetaan enemmän aikaa. He kertovat, että Aurinkokunnassamme tämä tiukempi aikataulu luo tiivistymisen kautta eloisamman kokemuksen.

Taudit auttavat kehon tappamisessa

Inkarnaation tarkoituksena on kokea ja oppia. Oppimisen materiaalia Ra kutsuu katalyytiksi. Katalyytti on kaikkea sitä mitä koemme, siis mitä aistiemme läpi virtaa.

Ran mukaan planeettamme katalyytti on erittäin, erittäin intensiivistä ja ajan myötä ihmisten kyky käsitellä sitä on vähentynyt, ja kun katalyyttiä ei ole tarpeeksi käsitelty, lopulta sitä kasautuu niin paljon, että syntyy tarve poistua inkarnaatiosta, siis kuolla.

Kun tälläinen tarve syntyy, apunamme ovat pienet ystävämme.

“Ensinnäkin, se josta puhut tautina on funktionaalinen osa kehokompleksia, joka tarjoaa kehokompleksille mahdollisuuden elinkelpoisuuden lopettamiseksi. Tämä on toivottava kehollisen kompleksin toiminto. Toinen osa vastausta liittyy toisen tiheyden mikroskooppisen koon, kuten kutsutte sitä, muihin itseihin, jotka ovat joissain muodoissa olleet olemassa ja toimittaneet palvelustaan auttamalla fyysistä kehokompleksia sen elinkelpoisuuden lopettamisen toiminnossa tarkoituksenmukaisessa avaruus/ajassa.” Ra 76.20

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia