LoO Sessio 7: Mitä Valtuusto ja Orion-ryhmä ovat?

September 11, 2021

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

“Minua kutsuu henkilökohtaisesti 352 000. Konfederaatiota, sen koko spektrissä olento-komplekseja, kutsuu 632 000 000 teidän mieli/keho/henki-komplekseista. Nämä numerot ovat yksinkertaistettuja.” Ra 7.7

Mikä Valtuusto on?

“Kun tarve ajatukselle on läsnä, Valtuusto säilyttää tämän tarpeen vääristymäkompleksin, tasapainottaa sen kuten kuvattiin, ja sitten suosittelee mitä se pitää sopivana toimintana. Tämä sisältää: Yksi, velvollisuus ottaa sosiaalisia muistikomplekseja Konfederaation jäseniksi. Kaksi, avun tarjoaminen niille, jotka ovat epävarmoja miten palvella apua pyytävää sosiaalista muistikompleksia kutsumisen, Ykseyden lain ja kutsuvien lukumäärän osalta harmonisella tavalla. Kolme, Valtuuston sisäiset kysymykset määritetään.”. Ra 7.9


Valtuusto sisältää Konfederaation edustajia ja edustajia Maapallon sisemmiltä tasoilta. He hoitavat konfederaation hallinnollisia asioita, kuten avunantoon liittyviä kysymyksiä. Se on jatkuvasti sessiossa, mutta vaihtelevasti jäseniä paikalla; 9 samanaikaisesti, 24 varalla. Uskollisesti katsovat ja kutsuttu itseään Guardianeiksi, Suojelijoiksi. Heillä on telepaattinen yhteys keskenään, tasapainottaat ykseyden mukaisia ajatuksia.

Infoa melko vääristymättömästi Valtuustosta ovat tuoneet Mark Probert ja Henry Puharich.

He ylläpitävät karanteenia maapallon ympärillä. Kuitenkin jonkin verran laskeutumisisia, kuten Orion-ryhmästä. Lupia annettu ilmestyä ajatusmuotoina niille, joilla on halu nähdä.

Poikkeus, kun ensimmäinen ydinase kehitettiin. Haluttiin “mainostaa” mysteeriä. Haluttiin saada ihmiset tietoiseksi äärettömistä mahdollisuuksista. Äärettömyyden sisäistäminen on olennainen askel ihmisten ykseyteen ja harmoniaan.

Mikä Orion-ryhmä on?

“Heidän voimansa on sama kuin meidän. Ykseyden laki ei vilku valolle eikä pimeydelle, vaan on tarjolla muiden palvelemiseen ja itsensä palvelemiseen. Kuitenkin, muiden palveleminen johtaa itsensä palvelemiseen, siten säilyttäen ja edelleen harmonisoiden niiden olentojen vääristymät, jotka etsivät älykästä äärettömyyttä näillä tiedonhaaroilla.” Ra 7.15

Orionin Imperiumi pyrkii saamaan valtaa toisia kohtaan. Esimerkkinä Adolf Hitler, jolla oli intetion yhdistää eliitti yhteiskunnasta ja orjuuttaa ei-eliitti. Orion toimii kuten Konfederaatio; se on ryhmä eri tiheyksien olentoja ja ryhmiä. Kooltaan se on n. 10 % konfederaatiosta, koska erillisyyden aiheuttama hengellinen entropia aiheuttaa sosiaalisten muistikompleksien hajoamista. Tämä heikentää ja lopulta hajottaa näiden yksilöiden keräämän energian, jotka ovat tekemisissä ryhmän kanssa.

Negatiivisen polun olennot löytävät eri tavalla tavan avata portti älykkääseen äärettömyyteen. Pystyvät siis samalla tavalla käsittelemään intensiivisempää valoa. Polku on yhtä haastava kuin positiivinenkin.

Ei ole väärää tässä polussa, kaikki oppivat saman, mutta vain eri tavalla. Itsensä palvelu on muiden palvelua, ja muiden palvelu itsensä palvelua, eli lopulta kyse on samasta asiasta ja eri näkökulmasta.

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia