LoO Sessio 68: Metafyysinen vaaratilanne

September 30, 2022

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

Vakava vaaratilanne kanavoinneissa

“Olemme opastaneet tätä instrumenttia pidättäytymään kutsumasta meitä ellei se tapahdu näiden rajattujen olosuhteiden sisällä. Tapahtumassa, josta puhutte, tältä instrumentilta kysyttiin kysymys, joka liittyi siihen mitä olette kutsuteet Ra-materiaaliksi. Tämä instrumentti tarjosi ääntään Latwii-nimellä tunnetuille viisauden tiheyden veljillemme ja siskoillemme.” Ra 68.5

Jo 18 vuoden ajan ennen Ra-kontaktin aloittamista L/L Researchin ryhmä Don Elkinsin johdolla oli tehnyt kanavointeja valvetilassa säännöllisissä meditaatiokokoontumisissa sunnuntaisin. Tämä perinne jatkui myös Ra-kontaktin ajan ja eräänä iltana he kanavoivat Latwii-nimellä tunnettua 5. tiheyden olentoa.

“Tämä instrumentti ajatteli itsekseen: ‘En tiedä vastausta. Toivon, että kanavoisin Ra:ta’. Latwiin olennot löysivät itsensä asemasta, jossa Orion-olento lähestyi heitä tavoitteenaan palvella sen omalla tapaa. Instrumentti alkoi valmistautumaan Ra-kontaktiin. Latwii tiesi, että jos tämä toteutuisi, Orion-olennolla olisi mahdollisuus, jonka Latwii toivoi välttävän.” Ra 68.5

Ra-kontakti eroaa näistä valvelakanavoinneista siinä, että Ra-kontaktissa kanava eli Carla Rueckert vaipui transsiin ja hänen tietoisuutensa siis siirtyi muualle sessioiden ajaksi eikä hän muistanut niistä mitään. Käytännössä Ra vei Carlan tietoisuuden välitilaan odottamaan.

Nyt kun vääränlaisessa tilanteessa Carla ryhtyi muodostamaan Ra:han yhteyttä eli toisin sanoen valmistautui poistumaan kehostaan syntyi koko kanavointisessioiden vaarallisin tilanne.

“On onnekasta tälle instrumentille, ensinnäkin, että Latwii on viidennestä tiheydestä ja kykeneväinen käsittelemään tämän nimenomaisen värähtelykompleksin kanssa, jota Orion-olento manifestoi, ja toiseksi, että oli niitä tukiryhmässä siinä ajassa, jotka lähettivät suurta määrää tukea tälle instrumentile tässä vaikeudessa. Siten mitä tapahtui oli, että Latwiina tunnetut eivät päästäneet irti tästä instrumentista vaikka tämä tuli vaarallisen lähelle Hämmennyksen tapojen [vapaa tahto] rikkomista. Se jatkoi yhteyden pitämistä instrumentin mieli/keho/henki-kompleksiin ja informaation tuottamista sen läpi vaikka instrumentti alkoi lipsua pois fyysisestä kulkuneuvostaan.” Ra 68.5

Viidennen tiheyden negatiivinen olento haistaa voiman, jolla on mahdollisuus energisoida positiivista sadonkorjuuta. Tämä olento tahtoo poistaa tämän voiman. Se lähettää joukkojaan luomaan houkutuksia, jotka eivät toimi. Tämä olento ymmärtää, että sen pitää itse tulla hoitamaan homma. Se projektoi itsensä valovoiman lähelle arvioimaan tilannetta. Se voimistaa olemassaolevia vapaan tahdon toimintoja. Ra-kontaktin instrumenti tahtoo omasta tahdostaan poistua kehostaan muodostaakseen kontaktin. Tätä instrumentin omaa vapaan tahdon mukaista toimintaa manipuloimalla se iskee.

“Suunnitelma, joka on jatkuva, oli ottaa mieli/keho/henki-kompleksi, kun se oli erotettu sen keltaisen kehollisen fyysisen kompleksin kuoresta, sitten asettaa tämä mieli/keho/henki-kompleksi negatiivisiin osiin aika/avaruuttanne. Kuoresta tulisi sitten sellainen tietämätön, tajuton olento ja sitä voitaisiin, sanoisimmeko, työstää aiheuttaen toimintahäiriö, joka johtaisi koomaan ja sitten siihen mitä kutsutte kehon kuolemaksi. Tässä tilanteessa instrumentin yliminällä olisi valinta jättää mieli/keho/henki-kompleksi negatiiviseen aika/avaruuteen tai sallia inkarnaatio vastaavan värähtelyn ja polariteettivääristymien avaruus/ajassa. Siten tästä olennosta tulisi negatiivisesti polarisoitunut olento ilman natiivin negatiivisen polarisaation etuja. Se löytäisi pitkän tien Luojaan näissä olosuhteissa, vaikkakin polku lopulta päättyisikin hyvin.” Ra 68.6

Jos Carla olisi onnistuttu vetämään pois keltasäteen kehostaan, sillä ei olisi ollut mahdollisuuksia suojata itseään, joten se olisi ollut helppo manipuloida negatiiviseen aika/avaruuteen.

Tämän jälkeen yliminä voisi päättää pysytellä aika/avaruudessa. Kuitenkin, Ran mukaan tämä on epätodennäköistä pitkässä juoksussa, sillä yliminän uskomus on, että mieli/keho/henki-kompleksin tarkoitus on kokea ja oppia toisilta ja siten kokea Luojaa. Siten todennäköisesti Carlan tie olisi jatkunut pitkällä, pitkällä oppimisen polulla läpi negatiivisen polun. Ra toki lohduttaa, että lopulta kaikki päätyy aina Luojaan polusta huolimatta.

Kaikkien onneksi Latwii kykeni hanskaamaan tilanteen jatkamalla kommunikaatiota Carlan läpi ja tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

Erikoisena lisähuomiona Carla Rueckert ja Don Elkins olivat 12 vuotta aiemmin kirjoittaneet kirjan The Crucifixion of Esmerelda Sweetwater. Ran mukaan kun he tekivät keskinäisen sitoutumisen työskennellä yhdessä Maapallon hyväksi heille aukesi nyt toteutunut mahdollisuus/todennäköisyyspyörre. Tässä tilanteessa he kykenivät tarkastelemaan tätä magneettisesti puoleensa vedettyä mahdollisuuksien tulevaisuutta, jossa toki vapaa tahto aiheuttaisi erilaisia vaihtoehtoja, he kykenivät visualisoimaan tämän tarinan ja kirjoittamaan sen kirjaksi teoksena, joka kertoi heidän oman tulevaisuudensa merkittävä tapahtumat sekä symbolisesti että konkreettisesti.

Tässä kirjassa 12 vuotta aiemmin on kohtaus, jossa tyttöhahmon mieli/keho/henki-kompleksi sijoitetaan väärään paikkaan negatiivisen olennon toimesta.

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia