LoO Sessio 45: Oletko sinä Ra-kollektiivia?

December 27, 2021

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

Oletko sinä Ra-kollektiivia?

“Merkittävä osa kuudennen tiheyden vaeltajista ovat niitä meidän sosiaalisesta muistikompleksista. Toinen suuri osa koostuu niistä, jotka auttoivat niitä Etelä-Amerikassa; toinen osa niistä, jotka auttoivat Atlantista. Kaikki kuudennesta tiheydestä ja kaikki veli- ja sisarryhmiä johtuen yhteneväisestä tunteesta, että kuten meitä oli autettu muodoilla, kuten pyramidi, jotta me voisimme auttaa teidän kansoja.” Ra 45.4 

Aiemmassa sessiossa olemme kuulleet, että 1980-luvun alussa vaeltajia oli 65 miljoonaa, ja että niitä oli tulossa valtava määrä lisää, ja että merkittävä osa vaeltajista on kuudennesta tiheydestä.

Ja nyt kuulemme, että merkittävät osat näistä vaeltajista on sosiaalisista muistikomplekseista, jotka ovat auttaneet meitä Egyptissä, Atlantiksessa ja Etelä-Amerikassa. Näistä yksi on tietenkin Ra.

Ra myös väittää, että yksi Ra-materiaalia kanavoivista henkilöistä, siis joko Don, Carla tai Jim, on myös Ra-kollektiivista, mutta kuten usein, tässä kohtaa Ra ei suostu mainitsemaan kuka heistä, liittyen vapaan tahdon säilyttämiseen. He toteavat, että ryhmästä kaksi on kuudennesta tiheydestä ja yksi viidennestä tiheydestä, vaikkakin valmis sadonkorjautumaan kuudenteen, mutta päättäen haluta palata vaeltajana johtuen rakastavasta yhteydestä opettajan ja oppilaan välillä.

Sosiaalinen muistikompleksi evoluution pohjana

Lopuksi saamme vielä selityksen sosiaalisen muistikompleksin merkityksestä

“Sosiaalisen muistikompleksin perustarkoitus on evoluutio. Tietyn pisteen jälkeen hengen evoluutio on melko riippuvainen ymmärryksestä itsestä ja toisesta itsestä Luojana. Tämä muodostaa pohjan sosiaalisille komplekseille. Tuotuna kypsyyteen, niistä tulee sosiaalisia muistikomplekseja. Neljäs tiheys ja kuudes tiheys pitää näitä melko tarpeellisina. Positiivinen viides tiheys käyttää sosiaalista muistia saavuttaakseen viisautta, vaikkakin tämä tapahtuu yksilöllisesti. Negatiivisessa viidennessä tiheydessä paljon tehdään ilman apua muilta.” Ra 45.11


Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia