LoO Sessio 21: Miten uudelleensyntyminen toimii?

September 16, 2021

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

 Jos pystyy irtautumaan siitä assosiaatiosta, että on vain oma kehonsa, voi tuntea olevansa iäinen, viaton ja täydellinen kaikkeus. Jos tietoisuus on muutakin kuin kemiallinen keho, niin silloinhan tietoisuus jatkaa oloaan kuolemankin jälkeen. Ja jos näin on, niin olisi outoa, että eläisi vain kerran.

Miten uudelleensyntyminen toimii?

“Miei/keho/henki-kompleksin kolmannen tiheyden inkarnaatiokaava alkaa pimeydessä, sillä voit ajatella tai harkita teidän tiheyttä, kuten saattaisitte sanoa, nukkumisena tai unohtamisena. Tämä on ainoa unohtamisen taso. Kolmannen tiheyden olennolle on tarpeen unohtaa, jotta hämmennyksen mekanismi tai vapaa tahto voi operoida juuri yksilöllistetyssä tietoisuuskompleksissa. Siten, aloitteleva olento on viattomuudessaan orientoitunut eläimelliseen käytökseen käyttäen toisia vain itsensä jatkeina itsensä säilyttämiseksi.” Ra 21.9

Elämä on hämmentävää, eikö niin? Normaalissa kokemuksessamme emme varmasti tiedä mistä tulemme, minne menemme ja ennen kaikkea MIKSI olemme täällä, sillä tietoisen ja alitajuisen mielemme välissä on unohduksen verho.

Väitettyä ymmärrystä näihin kysymyksiin on kuitenkin uskonnolliset, filosofiset ja mystiset traditiot pullollaan, eikä Ra-materiaali tietenkään ole mitenkään erilainen. Oletettavasti tätä syvempää esoteerista tietoa on tänne verhon taakse kasautunut useilla tavoilla, kuten kanavoimalla tai yksittäisten opettajien puhkoessa unohduksen verhon. Kuka tahansa voikin ohentaa tai puhkaista tämän verhon, jos vain niin oikeasti aidosti haluaa.

Kaikelle on toki tarkoituksensa. Ra käyttää vapaasta tahdosta synonyyminä termiä Law of Confusion, Hämmennyksen laki. Sillä todellisuuden luonteen unohtamisella eli hämmennyksen luomisella luodaan aito vapaa tahto. Ja se vapaa tahto on yksi kysymys: Valitsetko rakkauden ja ykseyden vai valitsetko itsekkyyden ja erillisyyden. Emme muista, jotta Luoja voisi tehdä mahdollisimman autenttisen valinnan.

“Olento tulee hitaasti tietoiseksi, että sillä on, sanoisimmeko, tarpeita, jotka eivät ole eläimellisiä; siis, että ne ovat tarpeettomia selviytymiseen. Nämä sisältävät: tarve toveruudelle, tarve nauramiselle, tarve kauneudelle, tarve ymmärtää universumi ympärillä. Nämä ovat aloittavan tarpeita. Kun inkarnaatiota alkaa kumuloitumaan, lisätarpeita löydetään: tarve käydä kauppaa, tarve rakastaa, tarve tulla rakastetuksi, tarve kohottaa eläimellinen käytös universaalimpaan näkökulmaan.” Ra 21.9

Kun katsot maailmaa, näet monenlaista käytöstä. Maailmaan mahtuu paljon hulluutta, ahneutta ja itsekkyyttä. Vaikka yksilö olisi näennäisesti hyvin kaukana luonnosta siisteissä teollisissa vaatteissaan, käytös saattaa muistuttaa enemmän eläintä kuin kehittynyttä tietoista olentoa. Tästä käytöksestä meidän yhteiskunnassa näkyvin lienee oman pesän täyttäminen eläimellisellä tarmolla. Sekä tietenkin kaikenlainen sulkien esittely, kuin riikinkukot konsanaan.

Kun näemme tätä käytöstä, on helppo ylpistyä omassa henkisyydessään paremmaksi. Mutta kuten tiedämme, ovat kaikki olennot uniikilla kehityspolullaan uniikissa tilanteessaan, joten ylimielinen suhtautuminen itsekkääseen eläimelliseen käytökseen on sama kuin ällöttyisimme karkkipäivänä sokeriöverit vetävästä lapsesta. He eivät vain vielä tiedä mitä he tekevät.

“Kolmannen tiheyden syklin ensimmäisen osan aikana inkarnaatiot ovat automaattisia ja tapahtuvat nopeasti fyysisen kulkuneuvon energiakompleksin loppumisen jälkeen. On pieni tarve tarkastella tai parantaa inkarnaation kokemuksia. Kun, kuten te kutsuisitte, energiakeskukset alkavat aktivoitumaan suuremmassa määrin, inkarnaation aikana suurempi määrä kokemuksen sisällöstä käsittelee rakkauden oppitunteja. Siten aika, kuten te ymmärrätte sen, inkarnaatioiden välillä pitenee antaakseen tarkoituksenmukaista huomiota edellisen inkarnaation kokemusten tarkastelulle ja parantamiselle. Jossain kohtaa kolmannessa tiheydessä, vihersäteen keskus aktivoituu ja siinä kohtaa inkarnaatio ei ole enää automaattinen.” Ra 21.9

Etenemme inkarnaatiosta toiseen oppien oppeja, ensin keskittyen selviytymiseen ja myöhemmin rakkauteen. Jokainen oppi kirkastaa ja voimistaa siihen oppiin liittyvää energiakeskusta, mikä mahdollistaa älykkään energian nousemisen aina korkeammalle ja korkeammalle. Kunnes se saavuttaa vihersäteen keskuksen eli sydänchakran, ja se aukeaa.

Tämän jälkeen valitsemme itse inkarnaatiomme. Ra kertoo, että valinta paikasta ja ajasta tehdään oman oppimisen hyödyksi. Ja valinta koskee siis myös vanhempia. Kohti kolmannen tiheyden loppua Ra kertoo, että 54 % tekee valinnan inkarnaatiostaan itse.

Miten karanteeni liittyy valintaan?

“Niitä olentoja, joiden kolmannen tiheyden kokemus teidän Punaisella Planeetalla loppui ennenaikaisesti, autettiin geneettisesti kun ne siirrettiin tähän kolmanteen tiheyteen. Tämä, vaikkakin tehtiin halusta auttaa, nähtiin vapaan tahdon rikkomisena. Valokaranteenia, joka sisältää Suojelijat, tai puutarhurit, kuten voitte kutsua heitä, mikä olisi ollut voimassa, vahvistettiin.” Ra 21.8

Ra kertoo, että valinnan näkökulmasta on tärkeää tasapainottaa mahdollisuudet, jotta voimme täällä unohduksessa ja hämmennyksessä tehdä aidosti autenttisen valinnan, kenenkään ulkopuolisen ei ole syytä tulla sotkemaan, paitsi pyydettäessä. Muuten vapaa tahto ei toteudu.

Kun ensimmäisessä sadonkorjuussa ei ollut satoa, Konfederaatio ei puuttunut peliin, vaan pysyi tietoisena mahdollisuudesta avunpyynnölle. Ensimmäinen avunpyyntö tulikin 46 000 vuotta sitten niiltä, jotka olivat Maldekilta siirretty tänne. Nämä olennot olivat hämmentyneitä omasta tietoisuuden tilastaan, tietoisina, että heillä oli jokin syy tälle puhdistavalle kokemukselle. Näille lähetettiin rakkautta ja valoa, sillä Konfederaatiossa on väitetysti planetaarisia olentoja, jotka ovat vain tähän tehtävään erikoistuneet - lähettämään tätä universaalia energiaa niille, jotka kutsuvat apua.

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia