LoO Sessio 2: Miksi pyramidit rakennettiin?

September 17, 2021

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

Mitä Ra puuhaili Egyptissä?

“Olemme niitä Konfederaatiosta, jotka 11 000 teidän vuottanne sitten tulivat kahdelle teidän planetaariselle kulttuurillenne, jotka olivat siihen aikaan läheisesti kosketuksissa Yhden Luojan luomakunnan kanssa. Oli naiivi uskomuksemme, että voisimme opettaa/oppia suoralla yhteydellä, ja että yksilöllisten tunteiden tai persoonallisuuksien vapaa tahto vääristymät eivät olleet vaarassa. Meillä ei ollut ajatusta heidän häiriintymisestä, sillä nämä kulttuurit olivat jo tiiviisti linjassa kaikenkattavan uskomuksen kanssa kaiken eläväisyydestä tai tietoisuudesta. Tulimme ja kansat, joita toivoimme palvelevamme, toivottivat meidät tervetulleeksi.” Ra 2.2

Egyptissä Ra auttoi teknisissä asioissa kristalleilla parantamiseen liittyen. Kun teknologia päätyi vain vallassa olevien käyttöön, mikä ei ole ykseyden ajattelun mukaista, he lähtivät pois. Tämän jälkeen he eivät ole palanneet, mutta samalla ovat jatkaneet Maapallon tapahtumien seuraamista velvollisuudesta tietoisuuden muutoksiin, jotka he aiheuttivat ja jotka eivät ole ykseyden mukaisia.

Myöhemmin he yrittivät kontaktoida egyptiläisiä telepaattisesti ja saivat yhteyden 18. dynastian faaraoon nimeltä Ikhanaton. Hänen kerrotaan olleen nuori vaeltajasielu. Ikhanaton vastaanotti tiedon ja onnistui sekoittamaan ne omiin kokemuksiinsa. Täten hän alkoi levittämään Ykseyden lain sanomaa, mutta vain harva hyväksyi tämän sisällön ja papit antoivat vain "huulipalvelusta" eli lip servicea ilman käytännön totuuden etsimisen siementä. Siten kansa jatkoi uskoissaan ja Ikhanatonin kuoltua Egypti palasi polyteismiin.

Mitä on kristalleilla parantaminen?

“Kristalleilla parantamisen toimintaperiaate perustuu ymmärrykseen fyysisen ruumiin muodostavan illuusion rakenteen hierarkkisesta luonteesta, kuten te kutsuisitte sitä. On kristalleja, jotka toimivat henkikehoon tuleviin energioihin; on kristalleja, jotka toimivat vääristymiin hengestä mieleen; on kristalleja, jotka tasapainottavat mielen ja kehon välisiä vääristymiä. Kaikki nämä kristallilla parantamiset ladataan puhdistetun kanavan läpi. Ilman kristalleilla työskentelevän parantajan suhteellista kristallisoitumista, kristalli ei lataudu kunnolla.” Ra 2.3

Parantamisen ymmärtämiseksi on syytä ymmärtää ihmisen rakenne mieli/keho/henki-kompleksina. Myös parantajan itse on syytä olla kristallisoitunut eli parantanut omat energiatukoksensa saaden energian virtaamaan harmonisesti. Kristalleilla parantaessa on syytä huomioida planeetan energiavirrat. Myös kristallin valinta itsessään on kriittinen, mutta puhdas kanava voi käyttää melkein mitä vain kristallirakennetta, kuten timanttia tai rubiinia mihin käyttöön vain. Kristallisoituneeksi parantajaksi tuleminen vaatii kuitenkin pitkän initiaation ja harvassa on niitä joiden sinnikkyys riittää.

Mikä on pyramidien tarkoitus?

“Suuremmat pyramidit rakennettiin kyvyllämme käyttää Yhden voimia. Kivet ovat elossa. Teidän kulttuurinne mieli/keho/henki vääristymät eivät ole ymmärtäneet tätä.”  Ra 2.4

Pyramidien rakentamiseksi oli kaksi syytä. Ensinnäkin: Oikein suunnattu paikka initiaatiolle, jos halusi tulla puhtaaksi tai initioiduksi kanavaksi yhden laille. Toiseksi: Ohjata initioidut käyttämään parantamiseen.

Siis: Kristalleilla ladattu pyramidi. Kristallisoituja ihmisiä. Pyramidi tasapainottaa sisääntuleva metafyysinen energia huomioiden planeetan vääristymät.

Lisäksi Ra jatkoi muiden Konfederaation jäsenten työtä rakentaa rengas kristalleja sisältävistä rakennelmista maapallon pinnalle.

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia