LoO Sessio 14: Miksi Ra auttaa?

September 15, 2021

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

Mitä tasapainottavat pyramidit ovat?

“Jos haluatte, kuvitelkaa monet Maapallon voimakentät geometrisesti tarkkoina verkkoina. Energioita virtaa Maan tasoille, kuten kutsuisitte niitä, magneettisesti määritellyistä pisteistä. Kasvavien Ykseyden lain ymmärtämisen ajatusmuotovääristymien myötä planeetalla itsellään nähtiin mahdollisuus epätasapainoon. Tasapainotuspyramidirakennelmat ladattiin kristalleilla, jotka vetivät sopivan tasapainon eri geometrisista sähkömagneettisen energian keskuksista virtaavista energiavoimista, jotka ympäröivät ja  muokkaavat planetaarista palloa.” Ra 14.7

Osaa pyramideista käytettiin parantamiseen, kuten aiemmin kuvattiin. Osa taas luotiin tasapainottamaan maan energiakenttää vääristymiä aiheuttavien kasvavien ajatusmuotojen takia. Kuitenkin myös näiden tarkoitus oli edistää elämän pituutta, jotta olisi enemmän mahdoillisuuksia oppia ykseyden lakia yhdessä inkarnaatiossa.

Tähän liittyen maininta George Van Tassel ja Integratron, jonka tavoitteena pidentää elinikää. Ei kuitenkaan toimi. Hän oli kontaktissa sekä Konfederaation että Orionin kanssa.. Koska George oli positiivinen, niin Orion pystyi vain vesittämään viestin ja siten projekti meni pilalle.

Miksi Ra auttaa nyt?

“Luomakunnan Yksi Olento on kuin keho, jos hyväksytte tämän kolmannen tiheyden analogian. Jättäisimmekö huomioimatta kivun jalassa? Ruhjeen iholla? Märkivän haavan? Emme. Ei ole kutsun sivuuttamista. Me surun olennot valitsimme palvelukseksemme pyrkimyksen parantaa suru, jota me kutsumme analogisesti fyysisen kehon kompleksi/vääristymän kivuksi.” Ra 14.18

Ra kertoo pyrkimyksensä olevan auttaa. Erityisesti korjata aiempien palveluksiensa kieroutunut käyttö, kun oppeja ja informaatiota väärinluettiin. Ra on 6. tiheydestä kovalla etsimisellä kohti 7., sadonkorjuu 2.5 miljoonan vuoden päästä. Tarjoavat Ykseyden lakia, paradoksien ratkaisemista ja rakkauden ja valon tasapainottamista. Työskentelevät vain tämän planeetan kanssa tällä hetkellä. Ovat viimeisen 2300v aikana käyttäneet vastaavia kanavia, mutta usein kanavat saavat inspiraatiota unissa ja visioissa ilman tietoista ymmärrystä Ran läsnäolosta. Sellaisia kanavia, jotka etsivät Yhtä ja yhden mukaista.

Kirjaviisautta

Oahspe erään toisen Konfederaatio lähteen kautta. Siinä nimet keksittyjä, mutta siihen on hautautunut informaatiota syvemmästä rakkauden ja valon ymmärryksestä ja siitä miten yrityksiä älykkäälle äärettömyydelle tulla monien viestintuojien läpi opettamaan.

Urantia tuli inner plane, sisätasojen olennoilta, eikä Konfederaatiolta.


Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia