LoO Sessio 12: Mitä vaeltajasielut ovat?

September 15, 2021

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

 Mitä Orion oikein puuhailee?

Konfederaatio ylläpitää karanteenia. Se on suojelijoiden verkosto, jonkinlainen energeettinen verkosto, jonka läpi ei pitäisi päästä. Avaruusjatkumossamme siihen tulee kuitenkin välillä häiriöitä eli ikkunoita satunnaisesti, joiden läpi sitten Orion pääsee. Näin kävi esim. 1973 “UFO flap”, kun paljon UFOja  näkyi.

“Ykseyden lain filosofiaa itsensä palvelemisen -vääristymällä julistetaan telepatialla. Kehittyneissä ryhmissä toteutetaan rituaaleja sekä harjoituksia ja nämä on kirjoitettu muistiin aivan kuten muiden palvelemiseen suuntautuneet olennot ovat kirjoittaneet muistiin opettajiensa julistamaa filosofiaa. Filosofia sisältää muiden manipuloinnin palvelua, jotta he voivat kokea palvelua itselle, siten voiden tämän kokemuksen kautta kunnioittaa itsensä palvelemista. Nämä olennot suuntautuisivat muiden suuntaan ja vuorostaan manipuloisivat taas muita, jotta he vuorollaan voisivat kokea toisen palvelua.” Ra 12.13

Kuten positiiviset olennot niin kuin Ra, myös negatiivinen Orion-ryhmä levittää tietoa telepaattisesti. Tämä on yksi lähde mustalle magialle, muita lähteitä ovat esim. Maapallon sisemmillä metafyysisillä tasoilla negatiiviset olennot tai tiettyjen sielujen omistajat. Orionin työtä täällä tekee pääasiassa ns. ristiretkeläiset, crusaders, 4. tiheyden olennot. Mukana erilaisia sivilisaatioita ja erilaisia tapoja toimia. Aluksena esim., pitkänomainen, munanmuotoinen, joka on tummempi kuin hopea, mutta jolla on metallinen näky kun on valossa, ilman valoa punertava ja hehkuva tietyllä tapaa. Voi ottaa halutun muodon “ajatuskontrollimekanismeilla”. Lähettävät viestejä, joita myös tosiaan StO positiivinen olento voi napata.

Kanavointiin liittyy aina haasteita ja siksi on syytä suhtautua aina niihin kriittisesti, varsinkin näin Youtube-aikana. Kanava, joka ei ole tarpeeksi polarisoitunut esim. positiivisesti, voi vastaanottaa myös negatiivisten olentojen viestejä positiivisten viestien seassa. Näin useat kanavat historian aikana ovat vesittyneet sekaviksi, kun mukaan on tullut viestejä tulevasta tuhosta.

Orion käyttää myös maanpäällisiä olentoja; Jjonkinlainen robotti tai ajatusmuoto. Näyttää miltä tahansa olennolta, mutta on rakennelma.  Tämä on "Men in black, siis ajatusmuotoentiteettejä, jossa on “olemusta” meikissään, ei ole 3D värähtelyä, pystyy materialisoimaan/dematerialisoimaan tarvittaessa.

Mitä Vaeltajat ovat?

“Jos haluat, kuvittele rantojenne hiekat. Yhtä lukemattomia kuin hiekanjyvät ovat älykkään äärettömyyden lähteet. Kun sosiaalinen muistikompleksi on saavuttanut täydellisen ymmärryksen halustaan, se voi todeta, että sen halu on palvella muita vääristymällä kurottaa auttava käsi, kuvainnollisesti, mille tahansa olennoille, jotka pyytävät apua. Nämä olennot, joita voisitte kutsua Surun Veljiksi ja Siskoiksi, liikkuvat kohti tätä surun kutsua. Nämä olennot ovat kaikista äärettömän luomakunnan ääristä ja heitä yhdistää halu palvella tällä vääristymällä.” Ra 12.26

Vaeltajat ovat 4. 5. tai 6. tiheyden sieluja, jotka inkarnoituvat 3. tiheyteen auttamaan. Niitä oli 1981 tulossa suuri tulva, koska on tarve keventää planetaarista värähtelyä ja auttaa sadonkorjuussa. 1981 lukumäärä lähestyi 65 miljoonaa. Halu palvella pitää olla vääristynyt kohti mielen puhtautta, uhkarohkeutta/rohkeutta. Haaste/vaara on unohtaa missio ja joutua karmisesti sekaantuneeksi eli käyttäytyy tietoisesti epärakastavasti. Suuri varianssi värähtelytaajuuksissa 3D-4-6D → usein jonkinlainen handicap, vaikeus, tunne vieraantumisesta johtaa persoonallisuusongelmiin, allergioita jne.

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia