LoO Sessio 10: Harjoitukset ykseyden tutkimukseen

September 15, 2021

Tämä kirjoitussarja sisältää muistiinpanoja Law of One / Ykseyden laki -kanavointikokonaisuudesta. Löydät saman sisällön videomuodossa Neljäs tiheys -Youtubekanavalta.

“Teidän aika/avaruusjatkumoa on kokemassa olentoja, jotka ovat kotoisin monista, monista paikoista luomakunnasta, kuten te kutsuisitte niitä, sillä kun on syklin vaihdos, niiden joiden pitää toistaa sitten etsivät tälle toistolle sopivan planetaarisen pallon. On jokseenkin epätavallista planetaariselle mieli/keho/henki-kompleksille sisältää olentoja monista, monista eri sijainneista, mutta tämä selittää paljon, kuten näette, sillä koette kolmannen ulottuvuuden tapausta yhdessä suuren määrän sykliä uusivien olentojen kanssa. Siten suuntautumista on ollut vaikea yhtenäistää huolimatta monien opettajienne avusta.” Ra 10.7

Harjoitukset ykseyden tutkimiseen

Pohjana medittaatio, kontemplaatio tai rukoilu. Ilman tätä data ei uppoa alas mielen puun juuriin, mikä avaa yhteyden henkeen.

Ensimmäinen ja kaikkein keskeisin meidän illuusiossa. Hetki sisältää rakkautta. Tämä on tämän illuusion oppi/tavoite. Harjoitus on tietoisesti nähdä rakkaus tietoisuudessa ja ymmärryksessä. Ensimmäinen yritys on peruskivi; tällä valinnalla makaa yksilön loppuelämänkokemus. Toinen rakkauden etsiminen HETKESSÄ, within the moment, aloittaa lisäyksen. Kolmas etsiminen voimaannuttaa toisen. Neljäs tuplaa kolmannne voiman. Tietoinen päätös itseltä itselle halusta etsiä rakkautta on keskeinen TAHDON (will) teko.

Toiseksi universumi on yksi olento. Kun näet toisen ihmisen, näe Luoja.

Kolmanneksi katso peiliin. Näe Luoja.

Neljänneksi katso ympärillä olevaa luomakuntaa. Näe Luoja.

Mitä Maldekissa tapahtui?

“Maldekin kansoilla oli samankaltainen sivilisaatio kuin sosiaalisella kompleksilla, jonka tunnette Atlantiksena, siinä määrin, että se saavutti paljon teknologista informaatiota ja käytti sitä ilman huolta heidän planeettansa säilyttämisestä, enemmistössä ajatukset, ideat ja teot, jotka voitte assosioida teidän niin sanotun negatiivisen polariteetin tai itsensä palvelemisen kanssa. Kuitenkin tämä oli suurelta osin jäänyt väijyksiin vilpittömän usko/ajatusrakennelman sisälle, joka tämän planeetan mieli/keho-kompleksien käsityksen mukaan vaikutti positiiviselta ja muiden palvelemiselta. Hävitys, joka tuhosi heidän biosfäärin ja aiheutti sen hajoamisen, johtui mitä te kutsuisitte sodasta.” Ra 10.2

Maldekissa teknologian tuhoisuus vietiin täysin tappiin 705 000 vuotta sitten. Tämä traumatisoi olentoja niin pahasti, että aiheutti sosiaaliselle kompleksille “pelon solmun. Aikaa kului, eikä näihin sieluihin saatu yhteyttä, eikä niitä voitu auttaa.

600 000v sitten silloiset Konfederaation jäsenet saivat yhteyttä ja saivat solmun auki ja Maldekkilaiset tajusivat olevansa tietoisia. Tämä tietoisuus toi heidät alemmille astraalitasoille (“lower astral planes”) missä niistä pidettiin huolta, kunnes jokainen yksilö voitiin parantaa tästä traumasta sen verran, että jokainen pystyi tarkastelemaan edellisiä elämiään. Ryhmäpäätös oli asettaa itsensä karman poistohommiin. Tästä johti inkarnaatio 2. tiheyden eläimellisiin kehoihin Maapallolla, vaikka olivat 3. tiheyden tietoisuuksia. Tämä käynnistyi 500 000v sitten ja Maapallolla ollutta apinakehoa käytettiin. Moni pystyi poistamaan karman ja jatkoi 3. tiheyteen muualle, jotkut jatkoivat täällä, muutamalla vielä tää homma kesken. Näitä ovat osa isojalka-havainnoista.

Maapallolla mielen olosuhteet sellaiselle teknologian ja sen käytön kehitykselle on olemassa mitä Maldekissa tapahtui. Leluja ei pitäisi ottaa pois käytöstä, vaan orientaatiota muuttaa.

Atlantis ja Lemuria

Lemuria oli voimissaan n. 53 000 vuotta sitten. Kulttuurin jäsenet olivat teknologisesti alkeellisia, mutta hengelliseseti edistyneitä Se oli auttava ja harmiton paikka, joka jäi huuhtoutui mereen Maapallon mannerlaattojen liikkeiden mukana. Ne jotka selvisivät, jatkoivat Venäjälle, Pohjois-Amerikkaan ja Etelä-Amerikkaan. Esim. monet Amerikan intiaanit ovat näiden jälkeläisiä. Mu:n ihmiset tulivat muualta, galaksista Deneb, siellä 2. tiheys, ja heidän auringon iän takia 3. tiheys ei ollut siellä mahdollinen.

Atlantis oli “conglomerate” sivilisaatio, alkoi kehittyä n. 31 000 vuotta sitten. Aluksi hyvin maatalouskeskeinen, kunnes 15 000 v sitten nopeasti saavutti korkean teknologisen ymmärryksen, mikä johti kykyyn käyttää älykästä äärettömyyttä ja älykästä energiaa. Pystyivät luomaan elämänmuotoja. Alkoivat tekee tätä puuhaa eikä käyttäneet parantamiseen ja omaan kehittämiseen. Kehittyi negatiivinen suunta. 11 000v sitten ensimmäinen sota ja 40 % poistui tästä tiheydestä. 10821 v sitten oli toinen tuhoisampi sota, mikä aiheutti maata muuttavan muutoksen ja suuri osa Atlantiksesta tuhoutui. Kolme positiivista ryhmää poistui tuhoalueelta ja asettui vuorialueille Peruun, Tiibetiin ja Turkkiin.

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia