Elämän tarkoitus on kokea ja oppia

August 27, 2021

Kun Älykäs äärettömyys tuli tietoiseksi, se tahtoi tuntea itsensä. Siten Se laittoi liikkeelle energiafokuksen, ensimmäisen ajatuksen, logoksen eli rakkauden.

Jokainen meistä on pieni sivuvirta tuossa suuressa älykkään energian luovassa voimassa. Tämän energiavirran ensisijainen tavoite on kerätä kaikki mahdolliset näkökulmat maailmankaikkeuteen kultakin kehitystasolta seikkaillen yhdestä elämästä toiseen.

Olemme uniikkien elämänkokemusten tietopankkeja.

Tavoitteenamme on oppia tietoisuudesta kaikki mitä on opittavissa. Koko tämä elämänkokemusten matka tietoisesta olemisesta integroitumiseen takaisin äärettömyyteen on sinunkin sisällä osittain aktivoituna ja osittain potentiaalissaan seitsemässä energiakeskuksessa (sanskrit chakra). 

Jokainen energiakeskus on tietoisuuden hierarkinen näkökulma, joka värähtelee yksilöllisillä ilmaisumuodoilla, ymmärryksellä ja kiertonopeuksilla. Energiakeskukset ovat tietoisuuden energiapiirejä, jotka filtteröivät ja prosessoivat älykästä energiaa kokemuksiksi. 

Energiakeskukset ovat kuin prisma, joka taittaa valkoisen valon sateenkaaren väreiksi. Vääristymät niissä vääristävät niiden luomaa todellisuutta. Tavoitteenamme on korjata nämä vääristymät tulemalla niistä tietoisiksi, siten oppien itsestämme ja edeten metafyysisessä evoluutiossa.

Energiakeskukset taittavat älykkään energian mieleksi, kehoksi ja hengeksi. 

Henki on älykkään äärettömyyden linssi maailmaan, joka hän itse myös on. Henki on iäinen, viaton ja täydellinen osa sinua. Henki on se sinussa, joka tarkastelee ja on tietoinen. Se, joka on.

Mieli on metafyysinen kenttä, joka rakentuu informaatiosta. Tämä informaatio manifestoituu materiaaliseksi todellisuudeksi, eli täksi fyysiseksi maailmaksi, luoden myös kehon.

Keho taas on kulkuvälineemme tässä materiaalisessa todellisuudessa, joka on sekä mielen luomus että lisäinformaation lähde mieleen. Keho on lähinnä työkalu oppimiselle.

Et ole keho. Sinulla on keho.

Mieli on kuin maalaus, jota henki maalaa elämästä toiseen. Kaiken alussa jokainen mieli on identtinen, kuin tyhjä kangas. Jokainen elämä on pensselinveto, jossa maali tulee kehon kokemuksista ja opeista.

Näin elämänkokemuksemme täydentävät älykkään äärettömyyden ymmärrystä itsestään.

Satunnaisia kirjoituksia metafysiikasta

Selaa kirjoituksia